VerandaExpert.svg
aluminium schuifpui

Een schuifpui om je Serre compleet te maken.

Wil jij met kouder weer heerlijk kunnen genieten van jouw overkapping? Met een glazen schuifpui scherm jij jouw overkapping eenvoudig af waardoor je minder afhankelijk bent van het weer!

Wat is een glazen schuifpui?

Een schuifpui is een beweegbare glazen wand, die bestaat uit meerdere glaspanelen die omlijst zijn met een aluminium kozijn. Met een glazen schuifpui maak je eenvoudig van jouw veranda of overkapping een echte tuinkamer. Een glazen schuifpui en glazen schuifwand lijken erg veel op elkaar, maar het zijn twee type glazen schuifwanden. Het verschil? Het glas is bij een glazen schuifwand niet omringd door een aluminium kozijn en bij een glazen schuifpui is dat wel.

Met een schuifpui sluit jij jouw veranda of overkapping af, zonder dat je een opgesloten gevoel krijgt. Door de grote glaspanelen hou je een vrij uitzicht op de tuin. Een overkapping met glazen schuifpui voelt ruimtelijk, laat veel licht door en beschermt je daarnaast tegen weersinvloeden als wind en regen.

ONZE VOORDELEN
Wil jij de voor- en/of zijwand van je veranda optimaal afsluiten met bewegende delen? Kies dan voor aluminium schuifpuien.
De aluminium schuifpuien zorgen voor een nog betere bescherming tegen regen en wind, dan onze glazen schuifwanden. De aluminium schuifpuien kan je samenstellen door te kiezen uit verschillende kleuren en opties. Let op: een afgesloten veranda met aluminium schuifpuien (tuinkamer) is niet een volledig geïsoleerde serre.
LAAT UW TUIN TOT LEVEN KOMEN

Laat je inspireren door onze producten

Veranda's

Houd u ervan om heerlijk in uw tuin te genieten bij mooi weer en slecht weer? Wij hebben een oplossing!

Serre

Een glazen serre bestaat grotendeels uit glas en geeft daarmee een nieuwe dimensie aan uw huis

Carport

Een carport bescherm uw auto tegen alle weer omstandigheden. Hierdoor kunt u met een gerust hart slapen.

Pergola

Een pergola is een constructie van latten op palen in de tuin waarlangs planten kunnen groeien.

Recente projecten

Deel je visie met ons

Wij bieden volledige en specifieke oplossingen voor elke klant.

Glazendeuren zetten

Enkhuizen

Pergola plaatsen

Tilbrug

Veranda met zijwanden plaatsen

Utrecht

Veranda expert realiseert uw project

Wij kunnen voor u een glazen schuifwand op maat maken. Stuur je wensen en eigenschappen doormiddel van het onderstaande knop.