VerandaExpert.svg

Contact

Klantenservice

Neem contact op.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies op basis van je woonsituatie?

Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek. 

Contact Information
stuur ons een bericht

We zijn er om je te helpen.

Heb je een vraag over een product of een offerte? Stuur ons gerust een bericht en we proberen je zo goed mogelijk te helpen.

FAQ

Veelgestelde vragen.

Bieden jullie diensten aan in heel Nederland?

Ja, onze diensten worden door heel Nederland aangeboden. (m.u.v. de Waddeneilanden) Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Neem dan contact op met een van onze experts, zij kunnen u adviseren.

Kunnen jullie maatwerk leveren?

Uw tuin is onze zorg! Een aluminium veranda wordt vrijwel altijd op maat gemaakt. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor dat u begint met het zelf maken van een maatwerk veranda. We hebben namelijk een groot assortiment met maatwerk veranda’s in verschillende stijlen.

Hoeveel jaar garantie heb ik?

U heeft 5 jaar fabrieksgarantie op materiaal. U heeft 1 jaar garantie op constructiefouten. Er is geen garantie op ledverlichting.

Leveren jullie ook alleen bouwpakketten?

Far far away, behind the word Mountains far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmark

Wait. What is WordPress?

Verandaexpert biedt naast bouwpakketten ook onderdelen aan voor uw overkapping. Ook kunt u uw maatwerk veranda laten monteren door een van onze experts. Dit geldt alleen op afspraak die door u en onze expert is gemaakt.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Momenteel hanteren wij de volgende levertijd: De huidige levertijd is 2 – 4 weken Dit geldt voor Nederland en België.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor verzend/bezorg kosten houden wij de volgende tarieven aan: Levering veranda’s en tuinkamers € 149,95 (m.u.v. de Waddeneilanden)

Wat zijn de voordelen van een aluminium overkapping?

Duurzaam & lange levensduur Sterk en licht materiaal Onderhoudsvriendelijk Recyclebaar & milieuvriendelijk

Kunnen polycarbonaatpanelen later vervangen worden door glazen?

Aangezien de breedte van de glasplaten vaak kleiner zijn dan die van de polycarbonaat panelen is dit niet mogelijk. Ook omdat het niet van te voren berekend is op glas maar polycarbonaat platen die veel lichter zijn dan glas wat het onmogelijk maakt om ze dus later te vervangen voor glas.

Volg ons sociale netwerk.

Bekijk onze reeds geplaatste veranda’s, overkappingen en carports